Jablotron 100+ je alarm s revolucionarnim upravljanjem. Sustav se fleksibilno prilagođava potrebama svake kuće. Neovisno uključivanje pojedinih zona omogućava štićenje samo odabranih dijelova kuće ako je trenutno potrebno. Alarm može npr. štititi garažu tijekom dana, a garažu, prizemlje i vrt tijekom noći. Alarm ne propušta ništa i uvijek zove pomoć na vrijeme.

Tipkovnicom može upravljati ukupno 600 korisnika. U svrhu kontrole sustava tu su žičane i potpuno bežične verzije tipkovnica i senzora. Tipkovnice su opremljene RFID čitačem, a pojedine uređaji imaju i LCD zaslon s brojčanikom, ovisno o izvedbi..

  • Alarm je lak za upravljanje i modernog je dizajna
  • Pokazuje stanje svakog pojedinog štićenog prostora kuće na prvi pogled
  • Sustavom se može upravljati na daljinu putem MyJablotron aplikacije
  • Možete uključiti bilo koji kućni uređaj sa udaljene lokacije

Tipkovnice su jednostavne i intuitivne, te koriste princip signalizacije prometnih semafora za lakše upravljanje pojedinačnim sekcijama, izlazima, pozivima u slučaju nužde. Zahvaljujući jasnim zelenim i crvenim LED tipkama upravljačkih segmenata lako se mogu provjeriti stanja pojedinih sekcija i izlaza JABLOTRON 100 sustava na prvi pogled. Sustavom se upravlja pritiskom na tipku željenog segmenta i potvrđivanjem autorizacijom bilo RFID karticom/privjeskom ili unosom koda putem tipkovnice.

Detektiranje

Jablotron 100 uključuje do 230 žičanih ili bežičnih zona za detektore, tipkovnice i upravljačke module, sirene te druge uređaje. Sustav se može podijeliti do ukupno 15 sekcija. Kontrolna ploča koristi kombinaciju žičane i bežične arhitekture za povezivanje uređaja. Bežično povezivanje koristi novi dinamički dvosmjerni JABLOTRON 100 komunikacijski protokol koristeći 868 MHz frekvenciju.

Komunikacijski domet je nekoliko stotina metara u slučaju nesmetane direknte vidljivosti i može se proširiti povezivanjem dodatnog radio modula na sabirnicu. U svrhu savršenog štićenja objekta, sustav se može nadograditi s ukupno tri radio modula. Sustav nudi širok izbor žičanih i bežičnih uređaja za zaštitu od provale, požara, poplave i plina.

Sustav nudi do 128 programabilnih izlaza za upravljanje uređajima u kući i van kuće.

Obavještavanje i pristup s udaljene lokacije

Kontrolna ploča dolazi opremljena s GSM/GPRS/LAN komunikatorom za glasovnu, SMS ili GPRS komunikaciju s korisnikom i Alarm Receiving Centrom (ARC).